Auto Polijsten Den Haag

Auto Professioneel Laten Polijsten Den Haag

U wilt uw auto laten Polijsten in Den Haag? Zoek niet verder!

Wij zijn een professioneel Auto Detailing Bedrijf gevestigd op de rand van Den Haag. Onze locatie is eenvoudig te bereiken vanuit Den Haag, het Westland, Delft en omgeving. 

Een van onze specialisaties is het polijsten van autolak. Polijsten van de autolak is een secuur proces. Allereerst wordt de autolak beoordeeld en wordt er een behandelplan opgesteld. Een polijst behandeling bestaat uit een combinatie van diverse polijst machines, meerdere soorten pads en verschillende polijst pasta’s. 

Doormiddel van een polijst behandeling bestaande uit meerdere fases behalen wij het hoogst haalbare resultaat om uw autolak te herstellen.

Een polijst behandeling tevens een voorproces voor het aanbrengen van een lakbescherming. Een lakbescherming zorgt er voor dat vuil en schadelijke chemicaliën zich niet in de lak kunnen hechten. Op onze website kunt u informatie vinden over de mogelijkheden om de autolak langdurig te beschermen. 

Auto vakkundig laten polijsten in Den Haag

Als u ervoor heeft gekozen om uw auto te laten polijsten door Clean to Perfection dan kiest u voor vakwerk.

De autolak is bepalend voor de uitstraling van de auto. Het is noodzakelijk om het polijsten van de autolak te laten uitvoeren door een vakkundig bedrijf. Als professioneel bedrijf kijken wij naar de lakdikte en hardheid van de autolak. Aan de hand van het benodigde lakherstel polijsten wij in meerdere fases uw autolak. De duur van een behandeling is afhankelijk van de omvang van het herstel maar duurt gemiddeld 1 tot 2 dagen. 

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

Perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Clean to Perfection scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op Google Reviews

F. de Groot
Lees verder
De afgelopen jaren al met meerdere auto's bij Michal langsgeweest, stuk voor stuk super tevreden. Dit is geen lopende-band-bedrijf, maar echte passie en vakmanschap. Uitgebouwd van hobby (de eerste keren bracht ik mijn auto's naar zijn privéadres) naar professioneel bedrijf, dat zegt genoeg!
J. Brabander
Lees verder
Vriendelijke man die mijn auto echt als nieuw heeft gemaakt tegen een uitstekende prijs. Ook is er vervangend vervoer beschikbaar. Nogmaals bedankt!
K. Hughes
Lees verder
Michal is geweldig. Ongelooflijk grondig en ongelooflijke resultaten. Kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Niet gemakkelijk om iemand te vinden die op deze manier voor uw auto zorgt.
Marieke
Lees verder
Auto is briljant schoon, zowel interieur (leer) als buitenkant zien er uit als nieuw. Ook een doffe plek uit de (zwart metallic) lak is weg. Echt heel blij mee. Michal is heel precies en rustig, vriendelijk en helder in zijn uitleg. Absoluut aanbevolen!
Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven