Autopoetsbedrijf Den Haag

Uw auto professioneel laten poetsen

U bent opzoek naar een autopoetsbedrijf in Den Haag? Dan bent u bij Clean to Perfection aan het juiste adres! Onze locatie bevindt zich in Wateringen, op de rand van Den Haag.

U wilt uw auto graag laten poetsen door een professional. Belangrijk om te weten is wat uw wensen zijn. In de volksmond wordt er vaak gesproken met de termen auto laten poetsen en autopoetser maar de verwachtingen van het resultaat van een behandeling lopen zeer uiteen.

Bent u opzoek naar een behandeling waarbij de autolak machinaal opgepoetst wordt om de auto een snelle opgefriste look te geven, dan kunt u gerust kiezen voor een poetsbehandeling. Bij het poetsen van uw auto gebruiken wij 1 type polijst pad en een 2-in-1 polijstmiddel voor het oppoetsen en laten glimmen van de autolak. Bent u bijvoorbeeld van plan uw auto te verkopen en moet deze zo goed mogelijk voor de dag komen dan is een poetsbeurt een perfecte keuze. 

Bent u echter opzoek naar een poetsbehandeling waarbij ook oneffenheden en lichte waskrassen of swirls aangepakt moeten worden? Dan spreken wij van een polijst behandeling. Bij het polijsten van de autolak gaan wij in meerdere stappen, met diverse pads en polijst pasta’s de lak intensief behandelen. 

Een polijst behandeling is arbeidsintensiever en het resultaat verbluffender als bij een poetsbeurt. Twijfelt u of het laten poetsen van uw auto voldoende is of dat u liever een polijst behandeling wenst? Geen probleem! U kunt bij ons vrijblijvend met uw langskomen voor een gratis analyse en passend advies.

Auto laten reinigen in Den Haag

Bij Clean to Perfection bent u van harte welkom als u op zoek bent naar een autopoetsbedrijf in Den Haag. Binnen ons bedrijf leveren wij niet alleen een bovengemiddelde service, maar kunt u ook rekenen op een uitgebreide behandeling welke specifiek is afgestemd op de behoefte van uw auto. Zo kan er altijd een professioneel eindresultaat worden gegarandeerd. Als dé specialist op het gebied van auto detailing staan we graag voor u klaar.

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

Perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Clean to Perfection scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op Google Reviews

F. de Groot
Lees verder
De afgelopen jaren al met meerdere auto's bij Michal langsgeweest, stuk voor stuk super tevreden. Dit is geen lopende-band-bedrijf, maar echte passie en vakmanschap. Uitgebouwd van hobby (de eerste keren bracht ik mijn auto's naar zijn privéadres) naar professioneel bedrijf, dat zegt genoeg!
J. Brabander
Lees verder
Vriendelijke man die mijn auto echt als nieuw heeft gemaakt tegen een uitstekende prijs. Ook is er vervangend vervoer beschikbaar. Nogmaals bedankt!
K. Hughes
Lees verder
Michal is geweldig. Ongelooflijk grondig en ongelooflijke resultaten. Kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Niet gemakkelijk om iemand te vinden die op deze manier voor uw auto zorgt.
Marieke
Lees verder
Auto is briljant schoon, zowel interieur (leer) als buitenkant zien er uit als nieuw. Ook een doffe plek uit de (zwart metallic) lak is weg. Echt heel blij mee. Michal is heel precies en rustig, vriendelijk en helder in zijn uitleg. Absoluut aanbevolen!
Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven