Auto Poetsbedrijf Westland

Autopoetsbedrijf in het Westland

U zoekt naar een autopoetsbedrijf in het westland om uw auto vakkundig te laten poetsen? Dan is Clean to Perfection het bedrijf die u zoekt! 

Naast een poetsbeurt kunt u bij Clean to perfection terecht voor alle gespecialiseerde behandelingen op het gebied van lakherstel en lakbescherming. Doormiddel van een meerfase polijst behandeling kunnen wij swirls, oneffenheden en waskrassen verwijderen. De originele glans  van de autolak wordt hiermee volledig hersteld. Behandelde autolak kunnen wij verzegelen met een hoogwaardige keramische coating om de lak langdurig te beschermen.

Ons bedrijf is gevestigd in Wateringen en is vanuit het gehele Westland makkelijk bereikbaar. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kom vrijblijvend langs voor een eerlijk en professioneel advies. 

De beste bescherming voor autolak

Bent u opzoek naar de beste bescherming voor uw autolak? Op onze website vind u uitgebreide informatie over paint protection film en keramische coatings. 

Paint Protection Film, afgekort PPF, wordt ook wel steenslagfolie genoemd. Deze folie is zelfhechtend en wordt dus zonder lijm aangebracht op de autolak. PPF is een sterk materiaal dat de lak optimaal beschermd tegen krassen op de autolak. De folie kan aangebracht worden op de gehele auto en uiteraard ook bepaalde kras gevoelige delen. 

Een keramische coating of glascoating wordt als vloeibare laag aangebracht op de autolak. Na het uitharden biedt deze laag een langdurige bescherming. Een keramische coating wordt in het algemeen over de gehele autolak aangebracht. Een veel voorkomende autodetail behandeling is een combinatie van beide lakbescherming.

Clean to Perfection - Autopoetsbedrijf Westland - Because every detail counts

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Clean to Perfection scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op Google Review

F. de Groot
Lees verder
De afgelopen jaren al met meerdere auto's bij Michal langsgeweest, stuk voor stuk super tevreden. Dit is geen lopende-band-bedrijf, maar echte passie en vakmanschap. Uitgebouwd van hobby (de eerste keren bracht ik mijn auto's naar zijn privéadres) naar professioneel bedrijf, dat zegt genoeg!
J. Brabander
Lees verder
Vriendelijke man die mijn auto echt als nieuw heeft gemaakt tegen een uitstekende prijs. Ook is er vervangend vervoer beschikbaar. Nogmaals bedankt!
K. Hughes
Lees verder
Michal is geweldig. Ongelooflijk grondig en ongelooflijke resultaten. Kan het niet sterk genoeg aanbevelen. Niet gemakkelijk om iemand te vinden die op deze manier voor uw auto zorgt.
Marieke
Lees verder
Auto is briljant schoon, zowel interieur (leer) als buitenkant zien er uit als nieuw. Ook een doffe plek uit de (zwart metallic) lak is weg. Echt heel blij mee. Michal is heel precies en rustig, vriendelijk en helder in zijn uitleg. Absoluut aanbevolen!
Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven