Voor zakelijke klanten

Auto detailing Services voor o.a. dealers en garagehouders

Clean to Perfection is uw partner in het behalen van een hoger rendement! Door onze ruime ervaring en onze flexibele instelling zijn wij in staat om ons aan te passen aan uw wensen. Wij staan open voor uw suggesties en denken graag met u mee.

Wij zijn er voor de autodealer die een auto wil verkopen met een zo hoog mogelijke winst marge. Een occasion die u in perfecte staat aflevert, is een visitekaartje voor uw bedrijf. Daar werken wij graag aan mee! Clean to Perfection levert voor een eerlijke prijs een auto die in waarde gestegen is en makkelijker verkoopbaar zal zijn.

Ook autogarage bedrijven of andere in auto gespecialiseerde bedrijven die hun klanten willen voorzien van de beste services bieden wij services op maat. Of het nu gaat om een kleine poetsbeurt, een full detail behandeling of een exclusieve lakbescherming de keus is aan u en uw klant.

Ook een bedrijfsauto is als een visitekaartje. Zeker als u met reclame op de auto of bestelbus rijdt. Een schone, goed onderhouden auto zal meer professionaliteit en vertrouwen uitstralen. Potentiële klanten zullen eerder geneigd zijn om contact met jullie op te nemen.

Maar ook voor u als zakelijke rijder die vele kilometers per dag in de auto doorbrengt biedt Clean to Perfection detailing services op maat! Een schoon en fris interieur zal aangenamer rijden. Clean car, clean mind…. neem een kijkje bij onze detail pakketten.

Alle behandelingen kunnen in onze eigen werkplaats plaatst vinden, waar wij van alle gemakken voorzien zijn. Indien uw locatie geschikt is, komen wij uiteraard ook op locatie. Wij hebben ruime ervaring en indien gewenst geven wij graag een van onze vaste klanten op als reverentie.  

Bent U nieuwsgierig over wat Clean to Perfection voor U kan betekenen? Neem dan contact met ons op om uw wensen te bespreken! 

U kunt ons direct bereiken op telefoonnummer 06-48531255.

Impressies:

Scroll naar boven