Skip to content

Full detail

Bij een Full Detail behandeling wordt het interieur van uw auto volledig gereinigd en verzorgd en wordt de glans van de autolak doormiddel van polijsten opgefrist en hersteld. Afhankelijk van de staat van de auto, uw wensen én uw verwachtingen hebben wij een aantal pakketten voor u samengesteld. Het verschil in de pakketten is met name gericht op het aantal polijst stappen. Om tot een geschikte keuze te komen vind u per pakket een korte beschrijving. Wilt u liever een persoonlijk advies? Dat kan natuurlijk! Neem contact op en wij adviseren u graag bij het kiezen van de meest geschikte behandeling.

Polijst stappen zijn nodig om o.a. waskrassen, swirls en oneffenheden te verwijderen en de glans te herstellen. Hoe meer polijst stappen er moeten worden uitgevoerd op de autolak, hoe arbeidsintensiever de behandeling is en hoe verbluffender het resultaat is! 

Elke Full Detail behandeling is uit te breiden met bijvoorbeeld een ozonbehandeling tegen een nare geur in de auto of een speciale behandeling voor het verwijderen van hondenharen. 

Een autolak die goed gepolijst is adviseren wij om te beschermen met glascoating. Hiermee behoud de lak langdurig zijn glans en is deze gemakkelijk in onderhoud. Tevens beschermd de coating tegen invloeden van buitenaf zoals straatvuil, zure regen en vogeluitwerpselen.

Full Detail Exclusive

Baalt u van zichtbare oneffenheden, streeft u net als wij naar perfectie en heeft u de hoogste verwachtingen? Dan is de Full Detail Exclusive behandeling de keus! Doormiddel van meervoudige polijst stappen worden zelfs diepere krassen in de blanke lak verwijderd en de glans maximaal hersteld.

 

Full Detail Premium

Het Full Detail Premium pakket komt dicht in de beurt van perfectie. Is uw autolak dof en heeft deze zowel zichtbare als voelbare oneffenheden. Dan kan deze doormiddel van een intensive polijst behandeling weer 100% glans krijgen. De aanwezige swirls en waskrassen worden voor 80-90% verwijderd.

Full Detail Basis

Naast een volledige interieur reiniging wordt de autolak met 1 polijst stap machinaal behandeld. 

Wilt u lichte krassen laten herstellen de autolak zijn originele glans terug geven? Dan is het Full Detail Basis pakket een goede optie.

Full Detail Poetsbeurt

In deze poetsbehandeling wordt het interieur net zo grondig gereinigd als bij de overige Full Detail behandelingen. 

Het exterieur wordt echter handmatig gepoetst. Hiermee worden krassen dus niet verwijderd. De lak wordt voor het oog opgefrist.

×