Skip to content

De allerbeste glas coating voor je auto

Wanneer u uw auto wilt beschermen tegen krasjes of andere invloeden van buitenaf, kunt u uw auto laten voorzien van een Glas coating bij Autopoetsbedrijf Westland. Het is een duurzame laag die door ons aangebracht wordt op de buitenkant van de auto. Daardoor is de lak voor lange tijd beschermd tegen oxidatie en roestvorming. Een glas coating wordt ook wel keramische coating genoemd. Wanneer u weer in een glanzend en blinkend voortuig rijdt, is dat natuurlijk niet alleen fijn voor u, maar ook een visitekaartje voor degene die u gaat vervoeren in uw auto! Bij ons autobedrijf kunt u ook terecht voor diverse andere behandelingen, zoals het aanbrengen van een Paint Protection Film en het uitgebreid reinigen van interieur en exterieur, zodat de auto weer blinkt en nare geuren (zoals een hondengeur) uit de auto verwijderd worden.

Wat moet u verder weten over een glas coating?

Misschien vindt u het fijn om te weten dat een glas coating heel erg lang op de auto kan blijven zitten! Namelijk tot wel vijf jaar. Uw auto zal hierdoor jaren beschermd zijn tegen diverse invloeden van buitenaf. De coating wordt met grote zorg en nauwkeurigheid door ons aangebracht. U kunt bij ons kiezen uit diverse pakketten, afhankelijk van het type auto. U dient uw auto vooraf te laten polijsten om de coating goed te laten hechten.  Daarnaast kunt u de pakketten uitbreiden met bijvoorbeeld velgen coating, ruitencoating en coating voor de kunststof delen. U zult hierna jaren plezier hebben van de coating!

Glas coating auto

De beste bescherming tegen roestvorming

Wanneer u kiest voor een glas coating laag op uw auto, heeft dit vele voordelen. Een van die voordelen noemden we al, namelijk de bescherming tegen roestvorming en oxidatie. Daardoor blijft uw auto langer mooi en hoeft u hem ook minder snel te vervangen. Daarnaast biedt een deze coating van ons, Autopoetsbedrijf Westland, bescherming tegen boomsappen, maar ook tegen bijvoorbeeld UV-straling, insecten en zure regen. U hoeft uw auto bovendien minder te reinigen want deze coating heeft een goede zelfreinigende werking. En wist u dat remstof minder snel inbrandt in uw velgen? Want de aangebrachte beschermlaag zorgt ervoor dat uw auto is bestand tegen temperaturen tot wel 1300 graden. Voor de komende 5 tot 10 jaar blijft de laag op uw auto aanwezig. Indien u gebruik wilt maken van deze behandeling voor uw auto of een van de andere behandelingen kunt u vrijblijvend contact opnemen met een Autobedrijf Westland. We helpen u graag!

×