Glascoating

Glascoating voor uw autolak

Bent u op zoek naar de beste bescherming voor uw autolak? Clean to Perfection is specialist in het aanbrengen van duurzame lakbescherming. Onze werkplaats bevind zich in Wateringen. Hierdoor zijn wij goed bereikbaar vanuit het Westland, Den Haag en omliggende gemeentes. 

Naast specialistische polijst behandelingen bieden wij ook een mooi assortiment aan glascoating aan. Wij werken met de sterke lakcoatings van KRYTEX™. Daarnaast coaten wij ook o.a. velgen, kunststof delen, bekleding en ruiten te laten voorzien van een coating. 

Uw auto komt dagelijks in aanraking met weersinvloeden die een negatief effect hebben op de kwaliteit en uitstraling van uw autolak. Niet alleen zon of zure regen is schadelijk voor de lak maar ook vogelpoep en straatvuil kunnen de lak aantasten. Een glascoating zorgt voor een beschermlaag tegen al deze invloeden. Is uw auto nog (zo goed als) nieuw? Dan is een paint protection film ook een uitstekende optie.

Is mijn auto geschikt voor een glascoating

Een glascoating is geschikt voor alle type auto’s van elke leeftijd! Voor elke auto-eigenaar die zuinig is op zijn waardevolle bezit en voor elke bestuurder die houd van een gemakkelijk schoon te houden auto.

Belangrijk is dat de autolak een juiste voorbehandeling krijgt. Een voorbehandeling bestaat uit een grondige reiniging en een professionele polijst behandeling. De voorbehandeling zorgt voor een rein en glad oppervlak, hetgeen belangrijk is voor de hechting van de glascoating. Om u van het beste advies te kunnen voorzien is het voor ons noodzakelijk om de staat van de auto persoonlijk te inspecteren. 

Zelfs splinternieuwe auto’s hebben al transport schade, die veelal met het blote oog niet te zien is. Ook bij nieuwe en jong gebruikte auto’s is een polijst behandeling daarom noodzakelijk.

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

Perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Clean to Perfection scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op Google Reviews

Q. Herwig
Lees verder
weer top geregeld. tijd terug de binnenkant laten doen en nu de buitenkant. binnenkant was top en de buitenkant zowat nog mooier, vakwerk, keurig conform afspraak. deskundig en correct. echt een aanrader. auto voelt weer als nieuw. kortom al jaren top service, aanrader.
R. Music
Lees verder
Auto laten polijsten hier. Deze meneer weet overduidelijk wat hij aan het doen is. Auto zag er perfect uit, voor een goede prijs. Echt een aanrader!
R. Zonnenberg
Lees verder
Mijn auto had veel swirls, die Michal helemaal heeft weggetoverd. Michal is flexibel, vriendelijk maar bovenal levert hij professioneel werk af. Het resultaat na de premium behandeling is verbluffend. De auto glanst en straalt als nooit tevoren. Topwerk Michal!
R. van DS
Lees verder
Michal is een echte professional die op de juiste manier perfectionistisch is! Ik heb hem mogen inzetten voor mijn eigen auto (+30 jaar oud en dankzij Michal als nieuw) en stuur graag mensen uit mijn netwerk aan hem door. De autoliefhebber kan bij Clean to Perfection zijn hart ophalen!
Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven