Skip to content

Interieur reiniging

Uw autostoelen laten reinigen? Of u nu lederen stoelbekleding in de auto heeft of een stoffen bekleding, met ons premium interieur detail zult u versteld staan van het resultaat! Naast de autostoelen worden uiteraard alle onderdelen in het interieur, tot in detail, intensief gereinigd en verzorgd. 

Heeft u een nare lucht in de auto van bijvoorbeeld sigarettenrook of honden? Dan adviseren wij een  premium+  interieur reiniging voor uw auto. Doormiddel van een ozonbehandeling worden rooklucht en andere onaangename geuren verwijderd.

Laat met enige regelmaat uw autobekleding reinigen om de waarde van uw auto lang hoog te houden en het rijplezier te vergroten. Wilt u langer van uw gereinigde bekleding genieten en deze ook zelf makkelijker kunnen reinigen? Dan kunt u er voor kiezen om de bekleding te laten impregneren.

Premium Detail

PREMIUM INTERIEUR REINIGING

Veel onderweg en weinig tijd gehad om de auto van binnen reinigen? Met de Premium Detail voor het interieur wordt uw auto met o.a. een stoom extractie reiniger tot in detail gereinigd en verzorgd. 

Zowel lederen als stoffen bekleding wordt met een diepte reiniging in de best mogelijke staat gebracht.

Premium+

PREMIUM DETAIL INCL. GEURVERWIJDERING

Last van een onaangename geur in uw auto? Met een Premium+ behandeling wordt uw auto uiteraard net zo grondig gereinigd als bij het Premium Detail. Daarna wordt de auto doormiddel van een ozonbehandeling ontdaan van vieze geuren.

Basis Detail

BASIS INTERIEUR REINIGING

Speciaal voor een interieur dat goed en regelmatig onderhouden is. Hierin zit o.a. het uitblazen van kieren en gaatjes met perslucht. Naast het stofzuigen van het interieur worden deurpanelen, dashboard en moeilijk bereikbare plekken gereinigd en verzorgd.

Heeft u interesse? Neem direct contact op.
×