Skip to content

Premium Interieur Reiniging

WAT WORDT ER SCHOONGEMAAKT?

Deze standaard Premium Detail behandeling is speciaal gericht op het reinigen, reconditioneren en verzorgen van het interieur. Naast de behandelingen zoals in de Basis reiniging ligt de nadruk bij het Premium Detail op het verwijderen van vlekken in de autobekleding.

Indien de auto een lederen bekleding heeft, dan wordt deze grondig gereinigd met speciale leer reinigers. Om de levensduur van uw bekleding te verlengen wordt deze standaard verzorgd met een duurzame leervoeding.

Stoffen bekleding wordt met een diepte reiniging grondig gereinigd. 

Uiteraard worden bij deze uitgebreiden reiniging voor het interieur de kunststof- en rubberen onderdelen niet overgeslagen.

Tot in detail worden alle onderdelen grondig onderhanden genomen om tot een showroom waardig interieur te komen. Om vuil en vlekken uit de bekleding te verwijderen wordt gebruik gemaakt van stoom. In verband met de droogtijd verzoeken wij u de auto zo vroeg mogelijk op de dag te brengen. Uiterlijk eind van de middag is deze dan klaar om opgehaald te worden.

Dit Premium Detail pakket is uiteraard ook uit te breiden met bijvoorbeeld een speciale reiniging om hondenharen te verwijderen. Informeer naar de mogelijkheden.

Hangt er in de auto een onaangename geur van bijvoorbeeld rook? Kies dan voor het Pakket Premium+

PAKKETINHOUD:

  • Alle kiertjes en gaatjes uitblazen met perslucht 
  • Gehele interieur grondig stofzuigen
  • Deurpanelen, dashboard en moeilijk bereikbare plekken reinigen en verzorgen
  • Ramen aan de binnenzijde ontvetten en reinigen 
  • Deurdichtingen reinigen en invetten
  • Diepte reiniging van de bekleding, dak en vloer met een stoom extractie reiniger

EXTRA OPTIE:

Als extra optie kunt u er voor kiezen om de bekleding van de auto te laten impregneren. Hiermee maakt u de bekleding water en vuil afstotend en is daarmee makkelijker te reinigen en schoon te houden.

Heeft u interesse? Neem direct contact op.
×