Skip to content

Kies voor een keramische coating voor je auto

Wat is fijner dan in een goed onderhouden auto de weg op te gaan?
Blinken van binnen en van buiten? Waarbij u in de auto stapt, en een frisse geur van een net gereinigde auto u tegemoet komt? Een auto zonder krasjes met een glanzende laklaag? Zoekt u een professioneel autopoetsbedrijf Westland, dan bent u bij Clean to Perfection aan het perfecte adres!

Diverse behandeling zijn mogelijk zoals een keramische coating voor uw autolak. De professionele behandelingen die wij aanbieden vergen uitgebreide kennis en ervaring. Daarom is het raadzaam niet zelf aan de slag te gaan, maar het over te laten aan onze vakman. Dit geldt voor bijvoorbeeld een keramische coating en uiteraard ook het polijsten van de autolak. Maar natuurlijk ook het uitgebreid reinigen van de het exterieur en interieur en het aanbrengen van een Paint Protection Film.

Wat houdt een keramische coating auto in?

Wanneer u kiest voor een keramische coating voor uw auto, zullen wij uw autolak een ultieme bescherming geven tegen allerlei invloeden van buiten. Denk hierbij aan insecten, uv-schade en zure regen. Ons autopoetsbedrijf Westland zorgt ervoor dat het aanbrengen met de grootste zorgvuldigheid gebeurt. Uw auto zal dankzij de keramische coating weer mooi glanzen en er as nieuw uitzien.
Uw auto is het visite kaartje van uw bedrijf, dus ook voor zakelijke klanten is Clean to Perfection het juiste adres voor een autopoestbedrijf in het Westland!
Voor een goede hechting is het noodzakelijk de autolak vooraf te polijsten. Hoe lang een keramische coating meegaat is afhankelijk van het product en het aantal lagen maar ook zeker afhankelijk van hoe u de coating onderhoud. Wij geven u hier graag advies over! Schroom niet om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Keramische coating auto

Glascoating of keramische coating

Een glascoating is eigenlijk hetzelfde als een keramische coating. De grondstof is in beide coatings hetzelfde en het is eigelijk maar net voor welke benaming de fabrikant kiest. Een keramische coating of glascoating is een dunne laag die niet voelbaar is. De coating wordt vloerbaar op de autolak aangebracht en biedt na uitharden een fantastische bescherming. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardige coatings. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan op de pagina (link) Coating Pakketten wat wij te bieden hebben. Wilt u meer informatie of bent u direct geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij voorzien u graag van het beste advies. Een goede service staat voorop!

×