Keramische coating

Wat houdt een keramische coating voor uw auto in

Een keramische coating voor uw auto is een beschermlaag die vloeibaar op uw autolak wordt aangebracht. Vervolgens wordt deze onder een speciale lamp uitgehard, waarna deze zorgt voor een ultieme bescherming tegen invloeden van buitenaf.

Autolak wordt dagelijks blootgesteld aan invloeden die schadelijk zijn voor de mooie uitstraling van de auto. Een auto is een trots bezit waar we zo lang mogelijk van willen genieten. Daarom is het van belang om de lak goed te beschermen door een goede lakverzegeling aan te brengen. Doordat de coating UV-straling absorbeert ontstaat er geen kleurbeschadiging en zal de lak zijn glans behouden. Omdat de keramische coating een hydrofobe werking heeft, heeft chemische vervuiling, straatvuil en zure regen geen kans zich te hechten aan de autolak. Als uw autolak is voorzien van een autocoating dan is deze eenvoudig zelf te reinigen. Naast dat dit het rijplezier vergroot zal de auto langer zijn waarde behouden.

De levensduur van een keramische coating is afhankelijk van diverse factoren. U heeft bij ons de keuze uit diverse pakketten met verschillende hardheden. Uiteraard is het belangrijk de coating goed te onderhouden. Laat u door ons adviseren!

Glascoating of Keramische coating

Een glascoating is eigenlijk hetzelfde als een keramische coating. De grondstof is in beide coatings hetzelfde en het is eigelijk maar net voor welke benaming de fabrikant kiest. Een keramische coating of glascoating is een dunne laag die niet voelbaar is. De coating wordt vloeibaar op de autolak aangebracht en biedt na uitharden een fantastische bescherming. Wij bieden u de keuze uit hoogwaardige coatings. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren. Bent u nieuwsgierig geworden? Lees dan op de pagina Coating Pakketten wat wij te bieden hebben. Wilt u meer informatie of bent u direct geïnteresseerd? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij voorzien u graag van het beste advies. Een goede service staat voorop!

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

Perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Clean to Perfection scoort gemiddeld een 5/5

Gebaseerd op Google Reviews

Q. Herwig
Lees verder
weer top geregeld. tijd terug de binnenkant laten doen en nu de buitenkant. binnenkant was top en de buitenkant zowat nog mooier, vakwerk, keurig conform afspraak. deskundig en correct. echt een aanrader. auto voelt weer als nieuw. kortom al jaren top service, aanrader.
R. Music
Lees verder
Auto laten polijsten hier. Deze meneer weet overduidelijk wat hij aan het doen is. Auto zag er perfect uit, voor een goede prijs. Echt een aanrader!
R. Zonnenberg
Lees verder
Mijn auto had veel swirls, die Michal helemaal heeft weggetoverd. Michal is flexibel, vriendelijk maar bovenal levert hij professioneel werk af. Het resultaat na de premium behandeling is verbluffend. De auto glanst en straalt als nooit tevoren. Topwerk Michal!
R. van DS
Lees verder
Michal is een echte professional die op de juiste manier perfectionistisch is! Ik heb hem mogen inzetten voor mijn eigen auto (+30 jaar oud en dankzij Michal als nieuw) en stuur graag mensen uit mijn netwerk aan hem door. De autoliefhebber kan bij Clean to Perfection zijn hart ophalen!
Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven