Skip to content

Over ons

Mijn naam is Michal, de detailer en eigenaar van Clean to Perfection. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in lakherstel doormiddel van polijsten en het aanbrengen van duurzame lakbeschermingen.

Clean to Perfection is ontstaan vanuit passie voor mooie auto’s. Een mooie auto is pas echt op zijn best als deze met de grootste zorg wordt onderhouden. Zoals bij de meeste detailers begon het op jonge leeftijd met een emmer water, een spons en een reinigingsmiddel. Inmiddels heb ik een mooi portfolio opgebouwd en ben ik trots op de reacties en reviews die ik van klanten ontvang. Door steeds te investeren in hoogwaardige producten, toepassingen en materialen en door het continu blijven doorontwikkelen van vakkennis, bied ik hoogwaardige service, vakwerk en kwaliteit.

Elke auto behandel ik zoals ik mijn eigen auto behandel, met passie en oog voor detail. U kiest het pakket dat het beste bij uw wensen en de staat van de auto past. Ik adviseer u hier graag bij. Door mijn flexibele instelling en mijn enthousiasme voor het detailen van auto’s zijn uw eigen wensen altijd bespreekbaar.

Naast een mooi opgebouwd portfolio bestaande uit auto’s van particulieren heb ik ook diverse bedrijven en ondernemers die ik als vaste klant mag rekenen.

In sommige gevallen is het mogelijk uw auto te laten behandelen op uw locatie, maar meestal werk in mijn eigen werkplaats in Wateringen.

Op afspraak laat ik uw auto weer stralen! Doordat ik streef naar perfectie neem ik voor alle behandelingen ruim de tijd en streef ik altijd naar het best haalbare resultaat.

Heeft u graag een afspraak in het weekend of op feestdagen? Voor mij is dit geen probleem! Ik sta graag voor u en uw auto klaar.

Benieuwd naar wat ik voor uw auto kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op!

×