Over Clean to Perfection

Aangenaam!

Mijn naam is Michal, de detailer en eigenaar van Clean to Perfection. Ik heb mij onder andere gespecialiseerd in lakherstel doormiddel van polijsten en het aanbrengen van duurzame lakbeschermingen zoals Paint Protection Film en keramische coating. 

Clean to Perfection is ontstaan vanuit passie voor mooie auto’s. Een mooie auto is pas echt op zijn best als deze met de grootste zorg wordt onderhouden. Zoals bij de meeste detailers begon het op jonge leeftijd met een emmer water, een spons en een reinigingsmiddel. Inmiddels heb ik een mooi portfolio opgebouwd en ben ik trots op de reacties en reviews die ik van klanten ontvang. Door het continu blijven doorontwikkelen van vakkennis en te blijven investeren in hoogwaardige producten, toepassingen en materialen bied ik hoogwaardige service, vakwerk en kwaliteit. 

Elke auto met dezelfde passie

Elke auto behandel ik zoals ik mijn eigen auto behandel, met passie en oog voor detail. U kiest het pakket dat het beste bij uw wensen en de staat van de auto past. Ik adviseer u hier graag bij. Door mijn flexibele instelling en mijn enthousiasme voor het detailen van auto’s zijn uw eigen wensen altijd bespreekbaar.

Naast een mooi opgebouwd portfolio bestaande uit auto’s van particulieren heb ik ook diverse bedrijven en ondernemers die ik als vaste klant mag rekenen.

Op afspraak laat ik uw auto weer stralen! Doordat ik streef naar perfectie neem ik voor alle behandelingen ruim de tijd en streef ik altijd naar het best haalbare resultaat. In sommige gevallen is het mogelijk uw auto te laten behandelen op uw locatie, maar meestal werk in mijn eigen werkplaats in Wateringen.

Heeft u graag een afspraak in het weekend of op feestdagen? Voor mij is dit geen probleem! Ik sta graag voor u en uw auto klaar.

Benieuwd naar wat ik voor uw auto kan betekenen?
Neem dan vrijblijvend contact op!

At Your Service

Ik sta voor u klaar met jarenlange ervaring op professioneel niveau. Ik verheug mij er op u binnenkort van het beste advies te mogen voorzien.

Mijn kernwaarden zijn:

Flexibel

Ik ben op afspraak alle dagen beschikbaar, ook tijdens feestdagen! Ik denk graag oplossingsgericht. Zo is een haal/breng service bespreekbaar en heb ik op verzoek een leenauto beschikbaar.

Persoonlijke service

Als eenmanszaak sta ik u graag persoonlijk te woord. Zowel voor, tijdens als na de behandeling(en) van uw auto('s).

Hoogwaardige producten

Ik werk uitsluitend met het beste materiaal en hoogwaardige producten.

Impressies:

Scroll naar boven