Skip to content

Paint Protection Film bij Autopoetsbedrijf Westland

Indien U in Zuid-Holland woont kunt u bij ons, als Autopoetsbedrijf Westland, terecht voor diverse behandelingen voor het behoud van een mooie auto, waaronder Paint Protection Film. Een mooi onderhouden auto is voor uzelf fijn, én voor de mensen die u in uw auto vervoert. U kunt bij ons Auto detail bedrijf in Westland bijvoorbeeld ook terecht voor het polijsten van uw auto. Bij polijsten wordt er een minuscuul laagje van de blanke autolak gehaald, waarbij krassen verwijderd worden en waarna de auto weer glanst en blinkt als bij aankoop. Het is aan te raden deze polijstbehandeling en andere behandelingen niet zelf te doen maar het te laten uitvoeren door onze specialisten. U kunt kiezen voor verschillende pakketten voor zowel reiniging van interieur als exterieur. Lees vooral verder als u meer wilt weten over Paint Protection Film.

Wat is Paint Protection Film?

Bij Paint Protection Film wordt er door ons een lakbescherming aan uw auto gegeven. Het wordt ook wel anti-steenslagfolie genoemd. Een extreem sterke en flexibele folie wordt zonder de lak te beschadigen op de gewenste delen van de auto aangebracht. Deze onzichtbare filmlaag beschermd de lak tegen krassen steenlag. PPF staat erom bekend de beste lakbescherming voor auto’s te zijn en bij juist onderhoud kunt is uw autolak jarenlang beschermd.

Paint Protection Film

De beste bescherming voor uw autolak

Clean to Perfection is uw aanspreekpunt als u geïnteresseerd bent in een autopoetsbedrijf Westland. Neem vrijblijvend contact met ons op. Voor professioneel advies en een eerlijke prijsopgave is het noodzakelijk de auto persoonlijk te beoordelen. Wij nodigen u graag bij ons uit om alle wensen en mogelijkheden te bespreken. Naast Paint Protection Film kunt u bij ons ook terecht voor meer informatie over een keramische coating of een glascoating. Denk ook eens aan het laten aanbrengen van een ruitencoating. Hiermee zult u makkelijker door de voorruit heen kunnen kijken tijdens uw rit. Dankzij de waterafstotende werking van de coating hechten vuil, insecten en modder namelijk moeilijker aan het glas. Daardoor zijn de ruiten eenvoudiger schoon te spoelen. Het grootste voordeel ervaart u echter tijdens een flinke regenbui. Op de snelweg tijdens de regen heeft u nagenoeg geen ruitenwissers nodig! De snelheid in combinatie met de waterafstotende werking zorgen er voor dat alle regendruppels direct met de wind worden afgevoerd.

×