Polijst pakketten

Polijst pakketten|Auto laten Poetsen of Polijsten

Bij auto detailing staat het polijsten ban de autolak centraal. Wij bieden u verschillende polijst pakketten aan, waarbij er een verschil zit in het aantal polijst stappen. 

Autolak wordt dagelijks blootgesteld aan diverse invloeden die de lak doen beschadigen. Den hierbij aan steenslag, zure regen, boomsappen, straatvuil, vogelpoep, maar ook aan wassen. Deze beschadigingen zorgen voor een ruwe en doffe lak.

Het professioneel polijsten van de autolak is nodig om deze lakbeschadigingen te kunnen herstellen en om de lak zijn originele kleur glans terug te geven. Polijsten is een arbeidsintensief proces waarbij wij gebruiken van diverse polijst machines, pads en polijstmiddelen. Het resultaat is daarmee altijd verbluffend. Als wij de auto grondig hebben gewassen inspecteren wij staat en dikte van de autolak. Aan de hand hiervan bepalen wij het behandelplan en wordt de lak in meerdere fases van grof naar fijn gepolijst totdat het gewenste resultaat bereikt is. Afhankelijk van het herstel duurt een polijst behandeling 1-2 dagen.

Na het lakherstel doormiddel van polijsten, is het belangrijk om de lak een beschermde laag te geven. Dit kan doormiddel van o.a. een sealant, wax of glascoating (keramische coating). Voor de beste en meest langdurige bescherming adviseren wij om te kiezen voor een duurzame glascoating. 

Kiest u voor een behandeling zonder lakherstel, dan geven wij de auto een poetsbehandeling. Bij een poetsbehandeling gaan wij de autolak machinaal opfrissen met een speciaal 2-in-1 polijst middel. Bij deze behandeling worden dus geen lakdefecten zoals krassen en swirls en andere oneffenheden verwijderd.

Wat kost een poets of polijst behandeling

Omdat elke auto anders is variëren onze prijzen. Afhankelijk van het formaat en de contouren van de auto én de staat en kwaliteit van de autolak maken wij per klant een offerte waarbij uw wensen en verwachtingen uiteraard centraal staan.

Wij nodigen u graag uit voor een geheel vrijblijvende intake. Tijdens deze intake bespreken wij samen uw wensen en inspecteren wij de autolak doormiddel van o.a. een speciale lamp en een lakdiktemeter. Op basis van uw wensen, de staat van de auto en onze expertise ontvangt u ter plekken een vrijblijvende offerte.

Ons werkproces

Kennismaking

Analyse

Optimaliseren

Ophalen

Ons werkproces

Kennismaking

Adviseren

Perfectioneren

Ophalen

Advies op maat

Wij adviseren u graag, uiteraard vrijblijvend, de beste opties om uw autolak te herstellen, te optimaliseren of te beschermen. 

Professionaliteit door ervaring

Door jarenlange ervaring, vakkennis en het continu doorontwikkelen van onze kennis staan wij garant voor vakwerk.

Voor elke auto een passende behandeling

Elke autolak bevind zich in een andere staat en elke klant heeft andere wensen. Wij bespreken graag alle opties met u. 

Wilt u meer informatie over onze services?
Vraag dan vrijblijvend een offerte aan!

Vul onze offerte aanvraag zo volledig mogelijk in. Wij streven er naar u binnen 24u te antwoorden.

In sommige gevallen is het noodzakelijk uw auto visueel door ons te laten beoordelen. 

Impressies:

Afspraak maken

Snel en eenvoudig geregeld

Bekijk onze contactgegevens op de contactpagina of bel ons direct via de onderstaande knop!
Scroll naar boven