Skip to content

Polijst pakketten

Bij auto detailing staat het polijsten van de autolak centraal.

Autolak wordt dagelijks blootgesteld aan diverse invloeden die de lak doen beschadigen. Denk hierbij aan steenslag, zure regen, boomsappen, straatvuil, vogelpoep maar ook aan waskrassen. Deze beschadigen zorgen voor een ruwe en doffe lak.

Het professioneel polijsten van de autolak is nodig om deze lakbeschadigingen te kunnen herstellen en om de lak zijn originele glans terug te geven. 

Polijsten is een arbeidsintensief proces waarbij wij gebruiken van diverse polijst machines, pads en polijstmiddelen. Het resultaat is daarmee altijd verbluffend. 

Na het lakherstel doormiddel van polijsten, is het belangrijk om de lak een beschermde laag te geven. Dit kan doormiddel van o.a. een sealant, wax of keramische coating. Voor de beste en meest langdurige bescherming adviseren wij om te kiezen voor een duurzame glascoating

Omdat elke auto anders is variëren onze prijzen. Afhankelijk van het formaat en de contouren van de auto én de staat en kwaliteit van de autolak maken wij per klant een offerte waarbij uw wensen en verwachtingen uiteraard centraal staan.

Op onze website vind u een aantal mogelijkheden met betrekking tot polijst behandelingen. Deze mogelijkheden geven u een indicatie. Wij streven standaard naar het hoogst haalbare resultaat waarbij uw auto er weer als nieuw uitziet.

Omdat elke auto anders is en de wensen van onze klanten verschillen nodigen wij u graag uit voor een geheel vrijblijvende intake. Tijdens deze intake bespreken wij samen uw wensen en inspecteren wij de autolak doormiddel van o.a. een speciale lamp en een lakdiktemeter. Op basis uw wensen, de staat van de auto en onze expertise ontvangt ter plekken een vrijblijvende offerte.

Voor een persoonlijk advies bent u alle dagen van de week welkom. Omdat wij soms bij zakelijke klanten op locatie werken, adviseren wij vooraf even contact op te nemen.

Exclusive Detail

Het Exclusive Detail is de beste keuze voor de auto eigenaar die wil dat zijn (of haar) autolak in de best mogelijke staat hersteld wordt. Bij deze behandeling staat een intensieve lakcorrectie op de eerste plaats. Met het polijsten van de autolak gaan we voor het maximaal haalbare resultaat. Niet alleen voor het oog maar echt tot in detail. Dat betekend:

  • 100% glans
  • >90% verwijdering van swirls
  • >90% verwijdering van krassen

Premium Detail

Met ons Premium Detail pakket wordt de autolak doormiddel van een intensieve polijstbehandeling voorzien van 100% oorspronkelijke glans en wordt de aanwezige lakbeschadiging aanzienlijk weggewerkt. De staat van de lak wordt zowel zichtbaar als voelbaar verbeterd.

  • 100% glans
  • 80-90% verwijdering van swirls
  • +/- 85% verwijdering van krassen

Basis Detail

De lak wordt in 1 stap gepolijst om glans terug te brengen, lichte swirls worden voor 65-75% verwijdert en diepere krasjes worden aanzienlijk minder.

Uitermate geschikt voor jong gebruikte auto’s en voor auto’s die al een uitgebreide lakcorrectie hebben gehad.

Was&Wax

Een perfecte behandeling voor auto’s waarvan de lak nog in prima conditie is en dus geen lakcorrectie nodig heeft. Na een grondige handwas wordt de auto in de wax gezet. 

×