Skip to content

Ruiten Coating

Een ruiten coating is een professioneel aangebrachte chemische toepassing die het zicht van de bestuurder verbetert in tijden van slecht weer. 

Door micro-parelvorming en de waterafstotende werking zullen insecten, vuil, modder en hardwater het moeilijk hebben om aan het behandeld glas te hechten. De ruiten zijn hierdoor eenvoudig schoon te spoelen. 

In (strenge) wintermaanden zullen sneeuw en ijzel snel door de ruit worden afgestoten en zal ijs makkelijker te verwijderen zijn. Lang ijskrabben is daarmee ook verleden tijd!

Schitteringen in het donker worden drastisch verminderd, waardoor uw rijervaring veiliger én comfortabeler wordt. 

Een beter zicht door de waterafstotende werking en minder schittering in de nacht zullen u en uw passagiers veiliger houden!

Waarom een ruitencoating?

Ruitencoating zorgt ervoor dat water zoals regendruppels als perfecte druppels op het glas liggen. Hierdoor heeft u zowel overdag als in het donker, langer en beter zicht. U heeft hierdoor ook minder snel u ruitenwissers nodig. Rijd u met wat hogere snelheid, zoals op de snelweg, dan heeft u optimaal plezier van het effect van de coating. Door de wind die snelheid teweeg meebrengt worden de perfect gevormde druppels moeiteloos van de ruit geblazen.

×